Ventolin Inhalator Tilbakekalling

Ventolin Inhalator Tilbakekalling

Inhalatoren Ventolin er en inhalator, som er beregnet for rask reduksjon av symptomer på astma. Mange mennesker som lider av astma, velger å erstatte vanlige inhalatorer med inhalatoren Ventolin, som hjelper til å lindre astmatiske symptomer på kort tid under et astmaanfall.

I dag er det et problem med produksjon av inhalatorer, som ikke kan gi pasienten det nødvendige antallet medisindoser. MHRA -legemiddelbyrået ga ut en advarsel for pasienter som lider av astma, som nevner anmeldelser om to inhalatorpartier. De er berørte partier som er produsert av Glaxo Wellcome UK Limited. Disse partiene anses å være påvirket, og pasientene som har kjøpt inhalatorer Ventolin fra disse batchene har lagt merke til at symptomene deres ikke ble forbedret ved bruk av en slik inhalator for å redusere astmasymptomer. Hvis du har kjøpt inhalatoren Ventolin og lagt merke til at astmasymptomene dine ikke reduseres og ikke lindres når du bruker den, bør du umiddelbart kontakte lege eller søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Hvis du har kjøpt en slik berørt Ventolin -inhalator, trenger du ikke kaste den, fordi en slik inhalator skal returneres til apoteket og deretter erstattes den med den riktige.

Det ble også kjent at det er en batch av inhalatorene Ventolin som er fjernet fra bruk på apotek, sykehus og generelt fra medisinsk handelsmarked. Det er en batch av inhalatorene Seretide Accuhaler, som var indikert for forebyggende behandling av astmatiske tilstander. Inhalatorene fra dette partiet fungerer ikke og gir ingen effekt når de brukes, så hvis du kjøper en slik inhalator, vil den bli erstattet av apoteket.

Det skal bemerkes at Seretide Accuhaler er beregnet på forebygging og kontroll av astmasymptomer og ikke er rettet mot akutt hjelp til en pasient under et astmaanfall.

Pasienter som lider av astma bør være veldig forsiktige når de kjøper inhalatoren, ettersom det er kjent at en av de berørte seriene Seretide og to berørte partier Ventolin Accuhaler på en eller annen måte fikk og ble distribuert på det medisinske markedet i Storbritannia.

Blant de få produserte Ventolin -inhalatorene er det bare et lite antall enheter som er defekte, og andre inhalatorer, inkludert de ofte brukte Ventolin Evohaler -inhalatorene, er ikke defekte og de er helt trygge å bruke.

Medisinske eksperter og leger advarer alltid sine pasienter som bruker inhalatorer for behandling av astma. Det er veldig viktig at pasientene bør sjekke inhalatoren ved kjøpet for å finne ut om den ikke påvirkes. Pasientene bør være sikre på at de kjøper en trygg medisin, og at behandlingen vil være effektiv. I tilfelle med inhalatorer er dette et veldig viktig aspekt, fordi mange mennesker bruker inhalatoren til å undertrykke et astmaanfall når medisinen må virke umiddelbart. Og hvis det er ineffektivt, kan det være farlig for pasienten. Hvis dette skjer, bør pasienten umiddelbart søke medisinsk hjelp.

Hvis du har kjøpt inhalatoren Ventolin Accuhaler og lagt merke til at inhalatoren ikke fungerer eller at den ikke virker, bør du ta denne inhalatoren til apoteket eller snakke med apoteket som bør erstatte den med en ny.

Husk at hvis du opplever problemer knyttet til driften av inhalatoren, anbefales det på det sterkeste å snakke med legen din eller apoteket om det.