Eteriske Oljer For Astma

Eteriske Oljer For Astma

I dag er medisin på et veldig høyt nivå og utvikling. Metodene for behandling av ulike sykdommer endres, valg av medisiner og behandlingsmetoder blir bredere. Til tross for dette velger mange mennesker naturlig helbredelse og bruker essensielle oljer for behandlingen, ettersom oljene virkelig har mange fordelaktige egenskaper som kan hjelpe i behandlingen av noen sykdommer, for eksempel astma. I dette tilfellet er det ingen direkte behandling med essensielle oljer, men de kan hjelpe til med å lindre mange av symptomene forårsaket av betennelse i luftveiene under astma, for eksempel hvesenhet, brystspenning, kortpustethet og andre.

Ved hjelp av essensielle oljer er det mulig å redusere betennelse, som er årsaken til astmaanfall, å utvide luftveiene og lindre andre symptomer.

Det er noen effektive varianter for bruk av essensielle oljer for å behandle astmasymptomer.

En av de mest brukte essensielle oljene er lavendel. Den har noen beroligende og avslappende egenskaper. Personer med astma bruker ofte essensiell olje av lavendel for å bekjempe luftveisbetennelsen og symptomene forårsaket av betennelsen.

En annen essensiell olje som kan redusere symptomene på astma er peppermynte, et naturlig antihistamin og et decongestant. Det er veldig effektivt i allergisongen, når luften er full av alt ergens.

Tea tree olje er også veldig effektivt. Det er en utmerket slimløsende, som bidrar til å forbedre pusten og kan redusere vanlige astmasymptomer.

Oljen som har en veldig gjenkjennelig smak er eukalyptus. Eukalyptusolje kan bryte ned slimhinner og slim, noe som kan føre til at luftveiene tettes. Påføring av den essensielle oljen til eukalyptus kan løse pusteproblemer.

Astmatikere kan også prøve eterisk olje av kamille. Denne oljen virker krampestillende, den bidrar til å redusere muskelsammentrekning i kroppen, begrense hovne luftveier og forbedre pusten.

Feddolje kan også brukes blant mennesker som lider av astma. Det er veldig effektivt. Det reduserer betennelse, letter muskelspasmer og letter også pusten.

Over er det bare noen få varianter av essensielle oljer, som er godt tilgjengelige for de som opplever astma. Ingen av dem vil handle umiddelbart, og hver kan opptre annerledes. Du bør vente en stund og prøve å finne de oljene som mest positivt påvirker symptomene dine på astma.

Kunnskapen om essensielle oljer er bare et lite skritt mot å nå målet. Du bør bruke dem og velge blant dem for å få resultatet.

Det er noen måter å bruke eteriske oljer på:

  1. Du kan legge til noen oljedråper i oljebæreren. Dette er nyttig for å lage blandinger av flere oljer. Når de er opprettet, kan du gni dem på brystområdet for å få h friske luftveier.
  2. Hell noen dråper av en av oljene på et varmt, vått håndkle. Pust deretter inn dampene på håndkleet til det blir kaldt. Gjenta disse handlingene til symptomene på din astma reduseres.
  3. Det er veldig nyttig å inhalere parene med eteriske oljer ved å helle noen dråper olje i en beholder med kokende varmt vann.
  4. Du kan bruke en oljediffusor til å spre oljene i romluften. Den er god med kamille, lavendel og nellik.

Det er viktig at hvis du har en alvorlig form for astma, bør du alltid konsultere legen din og fortelle ham om alle symptomene du opplever. Du bør diskutere med legen din om bruk av essensielle oljer. Du vil være overbevist om at disse rettsmidlene finner sted i dagens medisin, men i begynnelsen av behandlingen er det svært få som tar hensyn til dem.